Terug naar het aanbod

Bedrijfsmentoring

Kies voor rendement!

De Andévalo factor; het brein in jouw bedrijf

Samenwerken lijkt zo'n vanzelfsprekendheid. Is het dat ook en zijn we ons voldoende bewust van onze verschillen? En gebruiken we deze verschillen in ons voordeel of in het nadeel? En wat betekent een effectievere communicatie voor jouw bedrijf?

Alles staat of valt met het begrijpen van de werking van ons brein. Met deze kennis krijg je meer invloed op de bepalende factoren voor rendement. Andévalo maakt je wegwijs in het kennisgebied van de Neurowetenschappen, onze biologie en hormoonhuishouding, en niet te vergeten ons DNA en Epigenetica. De synthese van deze complexe wetenschappen hebben wij vertaald naar een heldere en duidelijke Andévalo factor. Het is een doelgericht en baanbrekend programma waarmee we onze kennis en ervaring met je delen; 'to the point' met een gereedschapskist vol tools met praktische toepassingen. Specifiek toegespitst op jóuw onderneming.

Onze breinen als krachtig instrument voor meer werkplezier en een beter rendement!

Flow en rendement factoren

1. Waarom doen we het werk wat we doen?
2. Is onze communicatie gericht op groeien, leren en samenwerken?
3. Benutten wij de talenten van al onze medewerkers?
4. Lopen onze operationele processen wel soepel en efficiënt?
5. Werken wij met voldoende plezier en is ons ziekteverzuim laag?
6. Staan wij flexibel en innoverend in de markt?


Sparren over rendement?

Andévalo nodigt je uit om even stil te staan bij jouw bedrijf en wat de scores zijn op de 'flow en rendement factoren'. In de meeste gevallen valt op één of meerdere punten winst te halen, letterlijk én figuurlijk! Samen krijgen we snel zicht op de verbeterpunten en maken we een vernieuwend plan van aanpak. We stellen vooraf een realistisch doel vast met een passend tijdpad. Zoals de trainer op de sportschool; Breinen hebben -net als je spieren- training, aanmoediging, kennis en tijd nodig om te veranderen. Daarom is het ook belangrijk dat we tussentijds de voortgang meten en evalueren en zonodig het programma bijstellen. Het gaat per slot van rekening om jóuw bedrijf en jóuw mensen.

Nieuwsgierig?

Natuurlijk wil je eerst kennismaken, wij komen graag bij je langs om elkaar te leren kennen en te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ons aanbod voor jouw bedrijf én het investeringsoverzicht wat hoort bij dit traject maken wij op maat, passend bij de vraag en passend bij het rendement en bedrijfssucces dat we je gaan bieden!

“We dachten als management alles al begrepen te hebben totdat we hoorden over hoe we door ons eigen brein in de maling worden genomen".
Meer verhalen van klanten ->
Mee in onze flow?

Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op om er samen achter te komen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.