Terug naar het aanbod

Online mentoring

Wanneer het jou uitkomt!

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Er gebeurt veel in de wereld en je wilt je kennisniveau op pijl houden. De nieuwste wetenschappelijke inzichten over de werking van het brein zie je steeds vaker opduiken en je bent nieuwsgierig. Je vraagt je af wat deze kennis voor jou kan betekenen.

Dan is deze online leermodule een fantastische manier om niet alleen 'bij te blijven', je pakt een revolutionaire voorsprong. Ons huidige onderwijssysteem heeft deze belangrijke kennis helaas nog niet geïmplementeerd.

Ben jij die 'early adopter' stap dan vandaag nog in. Meld je aan en start jouw persoonlijke reis naar de beste versie van jezelf.


Gratis kennismakingsles.

Ben je nog niet zeker en wil je eerst meer informatie, dat kan;

Vul het onderstaand veld in en je krijgt een uitnodiging voor een gratis kennismakingsles. Een gratis les breinkennis op de manier zoals de gehele online training is opgebouwd. Je ziet hoe het werkt en wat je kan verwachten.

Hierna maak je de keuze of je door gaat of niet. Enkel de betaling van de eerste maand en je bent onderweg. Daarna ontvang je iedere maand een nieuw hoofdstuk vol met video-content, quizzen en uitdagende oefeningen.

Maand na maand bouw je zoveel breinkennis op dat je steeds beter gaat begrijpen waarom jij doet wat je doet. En belangrijker nog, je leert het onderscheid te maken in wat goed voor je werkt of wat niet goed voor je werkt.

Veranderen en verbeteren is ineens binnen handbereik en gaat makkelijker dan je ooit had kunnen denken.

3 unieke redenen om nu te starten.

Bijna ieder mens heeft een natuurlijk wil om te groeien, jezelf te ontwikkelen en beter te maken.

De 3 unieke kenmerken van deze leermodule onderscheidt zich van alle andere online trainingen.

1. De content en kennis is zo nieuw en baanbrekend dat je het nergens anders op deze wijze zal tegenkomen.
2. De opbouw van de leerstof is zo breinvriendelijk dat het leren een groot plezier is en je leert wanneer het jóu uitkomt.
3. Je leert via een online leermodule met de experts van Andévalo op de achtergrond als ondersteuning. Je kunt met je vragen direct terecht bij jouw persoonlijke breinmentor die je verder helpt.

Stap in!

Een investering in jouw mooiere toekomst. Er staat al 24 maanden studiemateriaal voor jou klaar en deze wordt met regelmaat aangevuld. Het abonnement is na het eerste jaar per maand opzegbaar.

De betere versie van jezelf worden voor slechts € 100,00 per maand.
(De eerste maand inclusief de inschrijving is eenmalig € 150,00)

“Ik moest in het begin erg wennen aan de wetenschap dat mijn brein zou liegen, nu ik het weet herken ik het en maak ik er graag gebruik van !".
Meer verhalen van klanten ->
Ben jij klaar om echt aan jezelf te gaan werken?

Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op om er samen achter te komen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.