Terug naar het aanbod

Persoonlijke mentoring

Kies voor jezelf!

Jouw mooiste toekomst in 6 stappen.

De wereld verandert razendsnel en vraagt veel van ons. We worden overspoeld met mogelijkheden en moeten keuzes te maken. Welke opleiding wil ik doen of welke baan ambieer ik het meest? Ben ik als ouder het goede voorbeeld voor mijn kinderen? Is mijn relatie in balans en uitdagend genoeg en heb ik de juiste mensen om mij heen?

De besluiten die jij neemt bepalen ook de antwoorden op deze vragen. Door jouw brein uit te leggen hoe het besluiten neemt en hoe het precies werkt kun je zelf de kwaliteit van die besluiten verhogen. En daar word je blij van.

Betere keuzes voor jouw betere versie.

We luisteren naar jouw verhaal, en zoeken naar wie je bent of wie je wilt zijn. Daarnaast leren we jouw brein hoe het werkt. We doen dit op een wetenschappelijke basis; de laatste kennis en inzichten uit de neurowetenschap, de epigenetica ( alles over ons DNA) en de endocrinologie (alles over onze hormoonhuishouding).

In 6 stappen leren we je hoe jij voor jezelf een significant verschil kan maken. We leren je bewust te kiezen voor alles wat vóór je werkt i.p.v wat tégen je werkt.

Lees hier wat klanten over ons vertellen

Je komt erachter wie je werkelijk bent.

Na deze training heb je inzicht in hoe jij biologisch gezien in elkaar zit. Je begrijpt dan ook waarom je vanaf nu in staat bent om voor jezelf te kunnen kiezen. Je voelt je daardoor beter, vrolijker en merkt dat je energie stroomt of net als de kat hierboven beter leert ontspannen. Je bent creatiever en gaat met plezier nieuwe uitdagingen aan. Er zijn belangrijke belemmeringen weggevallen. Je bent op weg naar een betere versie van jezelf. De mensen om jou heen zien dat er 'iets' is veranderd en zullen je nog meer gaan waarderen. Gewoon om wie je bent.

Omdat je het waard bent;

Ons 6 stappenplan programma omvat 6 sessies van 2,5 á 3 uur met afsluitend een evaluatie. Elke 2 weken een sessie met tussentijds inspirerende en uitdagende opdrachten om je brein te leren hoe het werkt.

Voor het bedrag van € 2.998,00 inclusief btw beloven we dat je hier voor de rest van je leven profijt en plezier van zult hebben!

Informeer of je werkgever bereid is om deze investering - helemaal of gedeeltelijk - in jou te willen doen.

“Samen met John ben ik tot de ontdekking gekomen dat de persoon wie ik dacht dat ik was een rol was die ik mezelf had aangeleerd.
Meer verhalen van klanten ->
Ben jij klaar om echt aan jezelf te gaan werken?

Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op om er samen achter te komen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.