Maatwerk voor alles en iedereen.

Bij Andévalo zien we de laatste wetenschappelijke inzichten in de werking van ons brein als een revolutionair krachtig middel om te kunnen verbeteren en groeien.

Persoonlijk
Op persoonlijk vlak zien we onbalans en ontevredenheid in allerlei -meestal- fysieke symptomen; (onverklaarbare) pijn, stress ervaren, angst- en paniekgedachtes, lusteloos of altijd vermoeid,  ontevredenheid over je lijf en gevoelens van zinloosheid.

Bedrijven
In een bedrijf zien we onbalans op de volgende manieren; als leidinggevende vind je het rendement van je team onvoldoende, de onderlinge sfeer tussen je werknemers is om te snijden, een hoog ziekteverzuim, 'de juiste mensen' lijken te vertrekken, processen lopen moeizaam. En je krijgt maar geen grip op de oorzaak, laat staan op de juiste oplossingen.

Oorzaak of gevolg?
Andévalo komt graag inventariseren, analyseren en vertellen over onze unieke manier om met behulp van breinkennis dit soort uitdagingen aan te pakken. Door het toepassen van breinkennis komt de focus op de oorzaak en niet langer op de symptomen waardoor nieuwe kansen worden gecreëerd.

Maak jouw keuze

Persoonlijke mentoring

Kies voor jezelf!

Meer informatie ->

Bedrijfsmentoring

Kies voor rendement!

Meer informatie ->

Online mentoring

Wanneer het jou uitkomt!

Meer informatie ->