Onze reisgenoten

Op de andere pagina's genoeg over onszelf! Bij Andévalo ben je reisgenoot, klant of mentee - waar jij je beter bij voelt - en we laten jullie graag aan het woord om te vertellen wat de reis met ons heeft opgeleverd. Wij worden elke keer weer geraakt door de enorme sprongen voorwaarts die mensen en organisaties maken. Het is een groot plezier én voorrecht om met onze kennis en ervaring anderen te mogen helpen.

Onverwoestbaar

Ondernemer
25 jaar
Paniekaanvallen

Samen met John ben ik tot de ontdekking gekomen dat de persoon wie ik dacht dat ik was een rol was die ik mezelf had aangeleerd. Een rol waarbij de ander altijd in het middelpunt moest staan, of het nu ging om privérelaties of zakelijk. Na een heftige paniekaanval en een door de huisarts gelabelde burnout zijn we aan de slag te gaan en is het mij gelukt om de ‘superheld’ versie van mijzelf tot uiting te laten komen.

Ik voel mij onverwoestbaar, dankzij de innerlijke balans die ik heb weten te vinden. Ik raad iedereen die echt aan de slag wil met zichzelf aan om contact op te nemen.

Begrijpen om begrepen te worden

werknemer
32 jaar
onbegrepen en gevangen

Ik dacht dat ik een gezonde jongeman was die in de kracht van zijn leven stond. Leuke baan, genoeg vrienden en een hele fijne familie om mij heen. Periodiek dook er echter steeds een stuk wrevel op en met name op het werk liepen dan de emoties (te) hoog op. Ik begreep gewoon niet wat me dan overkwam. Ik kon er ook niets aan doen en  ik maakte steeds ruzie met anderen. Ik wist ook niet goed om te gaan met 'onrecht' wat ik overal tegenkwam.

Ik ben toen een traject bij Andévalo gestart. Samen hebben we de oorzaak van mijn gedrag gezocht én gevonden. Dit inzicht gaf mij een kompas naar een nieuw zelfbeeld. Een kompas waar ik wél op kan vertrouwen en wat mij de juiste richting geeft. Een richting die goed bij mij past en die mij brengt waar ik wil zijn. Ik sta nu veel stabieler in het leven en ben weer in staat om er ook voor anderen te kunnen zijn. De ruzies en mijn frustraties heb ik ver achter mij gelaten. Ik heb weer plezier in wat ik doe, teken weer graag zoals je hiernaast kunt zien; ik heb mezelf getekend inclusief het nieuwe kompas en steeds meer kleur!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Voel je vrij om te bellen, te mailen en je vragen te stellen, we helpen je graag met een breinvriendelijk en passend aanbod.

Bekijk ons aanbod

Migraine als wegwijzer

bevrijd en blij
migraine
56 jaar

Hoeveel genezers, psychologen, artsen ik precies heb gehad om mijn migraine te bestrijden durf ik niet te zeggen. Het waren er véél; ieder op zich met oplossingen, medicijnen en visies op migraine die soms tijdelijk hielpen of verlichting boden. Vooral de opmerking van een neuroloog dat ik aan een ongeneeslijke hersenziekte leed stond in mijn geheugen gegrift.

Via Andévalo ben ik in aanraking gekomen met een totaal nieuw concept; Migraine als raadgever, een liefdevol signaal om te onderzoeken waar ik uit balans ben geraakt. Dus migraine niét te zien en ervaren als de bitch die mij het leven zuur maakt en in al die voorgaande jaren zo'n beperkende negatieve lading heeft gekregen. Door contra-labeling toe te passen is de migraine een maatje geworden met als meest wonderlijke gevolg dat hij zich steeds minder laat zien. De migraine laat me zien waar ik uit balans ga en hoe ik dat dus kan voorkomen. Ik ben ervan overtuigd dat als mijn brein dít kan bereiken dat het op veel meer klachten en kwalen van toepassing kan zijn!