Programma's‍

‍Andévalo heeft programma’s voor individuen en bedrijven. Welk programma je ook kiest, Andévalo staat klaar om met je op reis te gaan.

Programma voor individuen

Zitten onder de boom

We gaan eerst -vrijblijvend- met je in gesprek om te kijken of wij elkaar iets te bieden hebben.
Je hebt inmiddels gelezen dat wij niet geloven in 'quickfixes' en hebben daarom een speciaal pakket ontwikkeld met onze twee hoofdpijlers brein- én zelfkennis in de hoofdrol. Dit pakket bestaat uit 7 live sessies van 2,5 uur waarin we je meenemen op een reis naar;

-meer plezier
-leven met minder stress
-minder irritatie, meer zekerheid
-minder pijn
-meer ontspanning en leven in balans

Als breinverbinders zitten we in dit traject samen met jou onder de boom en navigeren we je zorgvuldig door het programma heen. Tijdens het hele traject zijn we beschikbaar voor vragen en ondersteuning met betrekking tot de sessies, de bijbehorende oefeningen of je mooie inzichten!

Klaar om met je eigen brein aan de slag te gaan?
Neem contact op
Programma voor bedrijven

Door de bomen het bos weer gaan zien.

Ons programma voor bedrijven start met een -vrijblijvend- gesprek om te kijken of dat wat wij aanbieden aansluit bij jouw vragen.


Vervolgens adviseren we je een Quickscan. Een sessie van 2,5 uur waarin we samen inzoomen op een bepaald issue of een uitdaging binnen jouw bedrijf.
Op basis van deze quickscan en het kennismakingsgesprek kunnen wij je een maatwerktraject aanbieden dat qua onderwerp en duur is afgestemd op de specifieke situatie van jouw bedrijf. Jóuw bedrijf waarin...


-personeel met veel plezier bijdraagt
-klanten gehoord en gezien worden
-welzijn een voorwaarde is voor welvaart
-conlicten geen bedreiging zijn maar kansen

Klaar om met je eigen brein aan de slag te gaan?
Neem contact op
Review van medereiziger J (huisvrouw, 56 jaar, migraine, angst);

"Hoeveel genezers, psychologen, artsen ik precies heb gehad om mijn migraine te bestrijden durf ik niet te zeggen. Het waren er véél; ieder op zich met oplossingen, medicijnen en visies op migraine die soms tijdelijk hielpen of verlichting boden. Vooral de opmerking van een neuroloog dat ik aan een ongeneeslijke hersenziekte leed stond in mijn geheugen gegrift. Via Andévalo ben ik in aanraking gekomen met een totaal nieuw concept; Migraine als raadgever, een liefdevol signaal om te onderzoeken waar ik uit balans ben geraakt. Dus migraine niét te zien en ervaren als de bitch die mij het leven zuur maakt en in al die voorgaande jaren zo'n beperkende negatieve lading heeft gekregen. Door contra-labeling toe te passen is de migraine een maatje geworden met als meest wonderlijke gevolg dat hij zich steeds minder laat zien. De migraine laat me zien waar ik uit balans ga en hoe ik dat dus kan voorkomen. Ik ben ervan overtuigd dat als mijn brein dít kan bereiken dat het op veel meer klachten en kwalen van toepassing kan zijn!"